Project: Turner Road



Location: London

Date: 2018
Type: Residential





Credits:

Photography: Elisa Franceschi
Structural Engineer: Detail SD
Joinery: Lee Gonzalez
Kitchen: Bespokea


A renovation project carried out as a collaboration with Graphic Designer and homeowner Charlotte Coulais.



The project made a series of new interventions into the existing late Victorian terrace house, crafted to be clearly identifiable in their adjacency with the original features. The new interventions were highlighted in black and green, including the expressed steel work, galley kitchen, and a shot blasted softwood staircase with a spliced stringer.



Large new openings were created at the end of the kitchen to create a snug garden room, leading out to the newly terraced space outside.



The project was completed in Autumn 2019.